PinksterSail Hellevoetsluis

Het jaarlijkse zeilweekend voor gaffelgetuigde zeilschepen in Hellevoetsluis tijdens Pinksteren. Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2016 wordt dit unieke zeilevenement gehouden.

woensdag 6 april 2016

Grote dank voor onze sponsors!

PinksterSail zou niet bestaan zonder onze sponsoren, vandaar dat wij die graag even noemen. Schipperbitter / De Kuyper 


Dit jaar mogen wij een oude sponsor weer welkom heten , Schipperbitter.
Het evenement is ooit begonnen door distilleerderij De Kuyper en was bedoeld als promotie van het bekende schippersbittertje.Een aantal schippers van de zogeheten bruine vloot maakten daar een weekend van.Na even weggeweest te zijn is die eerste sponsor weer terug! En daar zijn wij heel blij mee! 


Schipper, schuimpiraat of landrot met een hang naar water; Schipperbitter is er voor hen die van varen houden.

Schipperbitter is een alcoholhoudende drank (30%) samengesteld uit een aantal verschillende kruiden. De enige in zijn soort, met een unieke, eigen smaak. Schipperbitter wordt gekoeld gedronken in een borrelglas. Schipperbitter smaakt ook goed in warme chocolademelk.Barbiertje 


Barbiertje is het gezelligste en meest toon aangevende muziekcafe in de regio. Wij staan bekend om de spetterende en dampende live optredens. Als 40 jaar lang is BarBiertje dé place to be in Hellevoetsluis voor de beste en meest verrassende live muziek. Ieder weekend zijn er gegarandeerd optredens te bewonderen. Voor een indruk van die gezelligheid check je facebook.com/cafebarbiertje 
Dit jaar heten wij de deelnemer welkom bij het Barbiertje voor de barbecue en prijsuitreiking van PinksterSail. 

www.barbiertje.nl

Maritiem Service Center A. Brand BV


Wij zijn een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van scheepvaart elektronica. 
Met name reparatie aan Marifoons Mobilofoons, Mastervolt, Mastervolt Dakar en Victron Acculaders en Omvormers zijn onze speerpunten. 
Tevens leveren wij speciaal producten als Atis decoders atis modules en ombouw en modificatie modules en natuurlijk marifoons.De grote doorbraak van het bedrijf ontstond toen wij met een eigen Atis print op de markt kwamen, die inmiddels in vele duizenden marifoons in binnen en buitenland is ingebouwd.
De unieke Atis onderdrukker met DSP techniek die geïntegreerd werd in de Atis print opende al snel de weg naar een breed publiek. 
De publicaties en testen die in 1996 gehouden werden logen er niet om. Onze ATIS print kwam telkens weer als winnaar uit de bus en liet onze klantenkring dan ook explosief groeien.
Wij hebben geprobeerd een heldere informatie pagina over ons bedrijf en onze werkzaamheden te neer te zetten.
Daarnaast proberen we uitleg te geven over marifonie in de breedste zin van het woord. 
No Nonsens is ons kenmerk. Wij zijn een klein bedrijf zonder dure koffie juffrouw en luxe balies, maar wel met een werkplaats, waar volgens vele klanten vakwerk geleverd wordt.www.atis-brand.com

 
 
De Zeeuw Makelaardijwww.dezeeuwmakelaardij.nl
Wij zijn Wim en Marijn de Zeeuw, sinds 1 juli 2005 werkzaam onder de naam De Zeeuw Makelaardij, gevestigd aan de Oostzanddijk 8 in de historische vesting van Hellevoetsluis.
Als NVM kantoor in Hellevoetsluis geven wij samen de makelaardij werkzaamheden op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties een heel persoonlijke invulling. Naast een grondige kennis van de lokale en regionale markt schuilt onze toegevoegde waarde in een goed en gedegen advies, gebaseerd op actuele kennis en ruime ervaring. De beperkte omvang van ons kantoor stelt ons in staat, snel te schakelen en u als opdrachtgever de persoonlijke aandacht te geven, die de aan- en verkoop van een woning of bedrijfsobject verlangt.
De Zeeuw Makelaardij richt zich op woningen en bedrijf onroerende zaken in alle prijsklassen.
Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u een vrijblijvend advies? Loopt u dan gerust eens binnen of neem contact op voor een nadere of hernieuwde kennismaking.

Als u naar ons toe wilt komen raadpleeg dan even onze route beschrijving
Het schip ligt in de Veerhaven/Tramhaven te Hellevoetsluis.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten