PinksterSail Hellevoetsluis

Het jaarlijkse zeilweekend voor gaffelgetuigde zeilschepen in Hellevoetsluis tijdens Pinksteren. Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2016 wordt dit unieke zeilevenement gehouden.

woensdag 8 mei 2013

Programma PinksterSail Hellevoetsluis 2013


Op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei a.s. zullen de zeilschepen zich verzamelen in de Haaven in de Vesting van Hellevoetsluis aan de Westerkade.

 
Zaterdag aan het einde van de middag of aan het begin van de avond is er mogelijk een speciale activiteit. Een bad-eendjes-race, die gehouden wordt ten bate van het lustrum van PinksterSail in 2015, als PinksterSail 25 jaar bestaat. Op zaterdag zullen wij jullie hiervan verder op de hoogte brengen.

Zondag 19 mei a.s. wordt de zeiltocht op het Haringvliet gezeild. Alle ingeschreven schepen kunnen deelnemen aan deze tocht. Op het palaver, om 10.00 uur, bij de Linquenda II op de kade, zullen de deelnemers een startnummer en alle inlichtingen over de zeiltocht krijgen. Tevens wordt er uitgelegd welke baan er gevaren wordt. Ook krijgen jullie de instructie voor de traditionele speciale opdracht voor die dag. Spits de oren!
 

Diner, een warm en koud buffet, op zondagavond vanaf 19.00 uur in het Droogdok Jan Blanken. Elk schip krijgt 2 etensbonnen, voor meer kunt u zich wenden tot Simone Ruitenga. Extra bonnen kosten EUR 12,50. Voor kinderen is er speciaal een kindermenu met patat en een kroket of frikandel.  

Om 21.00 uur is de prijsuitreiking en vervolgens gaat het feest verder tot laat in de avond. Alle deelnemers en hun bemanningen zijn van harte welkom op het slotfeest.


En......maandag 20 mei gezond weer op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten