PinksterSail Hellevoetsluis

Het jaarlijkse zeilweekend voor gaffelgetuigde zeilschepen in Hellevoetsluis tijdens Pinksteren. Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2016 wordt dit unieke zeilevenement gehouden.

zondag 17 mei 2015

Sponsoren maken PinksterSail 2015 weer mogelijk!

Dit jaar hebben een aantal sponsoren weer bijgedragen aan het slagen van PinksterSail 2015.

Tijdens dit Pinksterweekend zal Hellevoetsluis weer bol staan van het zeilevenement PinksterSail 2015. Dit jaar bestaat PinksterSail 25 jaar en wordt het een puur Hellevoetsluis zeilevenement. Dit jaar sponsoren alleen diverse Hellevoetsluisse bedrijven dit zeilevenement. Allereerst steekt de Gemeente Hellevoetsluis een handje toe, door dit evenement mogelijk te maken. Het evenement heeft een heel goede PR werking voor de Gemeente. Door de vele publiciteit en vele mensen die, van buiten Hellevoetsluis, langskomen, zullen velen Hellevoetsluis weer op zijn best zien. Als de mensen willen wonen in Hellevoetsluis kunnen zij mogelijk bij een andere sponsor langskomen; De Zeeuw Makelaardij. Deze makelaardij is o.a. gespecialiseerd in huizen in Hellevoetsluis. En als dan de mensen éénmaal in Hellevoetsluis wonen, kunnen zij lekker ontspannen een drankje nuttigen bij Muziekcafé BarBiertje en luisteren naar de uitstekende muziek daar. Als jij in Hellevoetsluis woont, hoor jij eigenlijk een zeilboot of motorboot te hebben. Een gemeente met zoveel watersportmogelijkheden nodigt daar voor uit. Om verzekert te zijn van de juiste communicatie apparatuur voor op het water, daarvoor kunnen de mensen langs bij de andere belangrijke sponsor van PinksterSail 2015, Maritiem Service Center A. Brand BV. Door deze sponsoren wordt het zeilevenement mogelijk gemaakt. Er zullen ongeveer 50 klassieke zeilschepen mee doen aan dit zeilevenement. Goed voor bijna 200 bemanningsleden die Hellevoetsluis zullen bezoeken. U begrijpt dat op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei de kades van Hellevoetsluis gezellig gevuld zullen zijn. Op zondag is de zeiltocht over het Haringvliet, dat mooie zeilbeelden oproept bij de liefhebbers van zeilschepen. Vele bezoekers zullen aan de kade en langs het Haringvliet staan om dit evenement gade te slaan. Zien wij jullie ook op de kade? Tot PinksterSail 2015!
Zie voor het programma, voorgaand artikel onder dit bericht.
 
Gemeente Hellevoetsluis
 
Hellevoetsluis is een vestingstad, prachtig gelegen aan het uitgestrekte Haringvliet. Een verblijf in Hellevoetsluis is zeker de moeite waard, met de vele bezienswaardigheden in de historische Vesting, mooie stranden, watersportmogelijkheden en vele activiteiten hier en in de omgeving
De gemeente Hellevoetsluis vindt de dienstverlening aan inwoners heel belangrijk. De digitale dienstverlening maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. In de komende maanden en jaren kunt u uw zaken met de gemeente steeds vaker digitaal afhandelen. Bent u ondernemer, of wilt u een bedrijf gaan starten? Op het bedrijvengedeelte van deze website vindt u allerlei informatie, tips en belangrijke doorverwijzingen.
 
Muziekcafé BarBiertje
 


Het zeer gezellige Muziekcafé BarBiertje, gevestigd aan de Kerkstraat 26 in Hellevoetsluis, serveert heerlijk eten, heeft diverse goede muzikanten op het podium en houdt van een gezellige sfeer. Door het goede en vriendelijke personeel wordt iedere gast bedient zoals u zou willen worden. Kijk maar op hun uitgebreide website met alle info over dit gezellige Muziekcafé.


 
 
Maritiem Service Center A. Brand BVWij zijn een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van scheepvaart elektronica.
Met name reparatie aan Marifoons Mobilofoons, Mastervolt, Mastervolt Dakar en Victron Acculaders en Omvormers zijn onze speerpunten.
Tevens leveren wij speciaal producten als Atis decoders atis modules en ombouw en modificatie modules en natuurlijk marifoons.
De grote doorbraak van het bedrijf ontstond toen wij met een eigen Atis print op de markt kwamen, die inmiddels in vele duizenden marifoons in binnen en buitenland is ingebouwd.
De unieke Atis onderdrukker met DSP techniek die geïntegreerd werd in de Atis print opende al snel de weg naar een breed publiek.
De publicaties en testen die in 1996 gehouden werden logen er niet om. Onze ATIS print kwam telkens weer als winnaar uit de bus en liet onze klantenkring dan ook explosief groeien.
Wij hebben geprobeerd een heldere informatie pagina over ons bedrijf en onze werkzaamheden te neer te zetten.
Daarnaast proberen we uitleg te geven over marifonie in de breedste zin van het woord.
No Nonsens is ons kenmerk. Wij zijn een klein bedrijf zonder dure koffie juffrouw en luxe balies, maar wel met een werkplaats, waar volgens vele klanten vakwerk geleverd wordt.

Als u naar ons toe wilt komen raadpleeg dan even onze route beschrijving.

Het schip ligt in de Veerhaven/Tramhaven te Hellevoetsluis.
 
 
De Zeeuw Makelaardij
 
 
Wij zijn Wim en Marijn de Zeeuw, sinds 1 juli 2005 werkzaam onder de naam De Zeeuw Makelaardij, gevestigd aan de Oostzanddijk 8 in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Als NVM kantoor in Hellevoetsluis geven wij samen de makelaardij werkzaamheden op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties een heel persoonlijke invulling. Naast een grondige kennis van de lokale en regionale markt schuilt onze toegevoegde waarde in een goed en gedegen advies, gebaseerd op actuele kennis en ruime ervaring. De beperkte omvang van ons kantoor stelt ons in staat, snel te schakelen en u als opdrachtgever de persoonlijke aandacht te geven, die de aan- en verkoop van een woning of bedrijfsobject verlangt.

De Zeeuw Makelaardij richt zich op woningen en bedrijf onroerende zaken in alle prijsklassen.

Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u een vrijblijvend advies? Loopt u dan gerust eens binnen of neem contact op voor een nadere of hernieuwde kennismaking.

19 opmerkingen:

 1. Prachtige dag vandaag voor PinksterSail 2015! Voor geinteresseerde schippers kan je foto's bekijken op: http://www.oypo.nl/AC223446FD007418. (De website van de fotograaf is: www.jakro.biz.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  U heeft financiële problemen en moeilijkheden bij het verkrijgen van
  leningen van lokale banken en andere financiële instellingen.
  Ik bied leningen aan lage 2% rente van € 1000 werd € 5.000.000, zonder enige credit check om hen te helpen toetreden tot de schuld consolidatie leningen
  biedt persoonlijke leningen, leningen aan venture capital bedrijf van
  leningen, onderwijs leningen, of om welke reden.

  Contact: groupefinancemondial@gmail.com

  Dank u contact met mij op als je in nood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeft u Financiële dienst nodig heeft voor uw bedrijf, bieden wij financiering voor het bedrijfsleven van € 2000 tot € 10.000.000 met garantie van toepassing voor meer informatie via e-mail: lendingplc@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kreeg ik mijn lening van easyloanstoday247@gmail.com

  Hallo iedereen, ik heb mijn lening van $ 600.000 van zijn grote Company (EASY LENING VANDAAG COMPANY} beheerd door MRS VERONICA KENT, het duurde slechts 5working dagen en het werd overgebracht naar mijn bankrekening, Heeft u een lening dringend nodig? vriendelijk en snel contact EASY lENING VANDAAG COMPANY nu voor uw lening via e-mail: (easyloanstoday247@gmail.com) ik denk dat andere mensen ook het geven van getuigenissen op deze zelfde eerlijke kredietgever.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij geven leningen aan mensen uit het bedrijfsleven en particulieren voor slechts 3% rente. We kunnen geven leningen variërend van US $ 5.000 tot US $ 500.000. We geven lokale en internationale leningen aan iedere particulier / bedrijf over de hele wereld en uw tarief zal niet veranderen tijdens uw lening aflossing! Onze persoonlijke leningen kunnen helpen dromen mogelijk te maken vooral met de huidige financiële crisis in de wereld als geheel. We hebben niet veel documenten nodig als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een lening. Om te solliciteren contact met ons op via onderstaand e-mailadres E-mail: birlaaditya@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedendag iedereen,
  Wij zijn een christelijke organisatie die is gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten of heeft u een lening nodig Uw schuld vereffenen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf doen of als u het moeilijk vindt om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. Want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; Hij die zoekt, vindt; En tegen hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
  Via email barbarahodgeloanfirm@gmail.com.

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Schuldconsolidatie
  Tweede Hypotheek
  Bedrijfsleningen
  Persoonlijke leningen
  Internationale leningen
  Lening voor elk soort
  Familie lening
  ENZ

  Aanvraagformulier voor een lening:

  * Naam van de aanvrager:
  * Adres:
  * Stad:
  * Staat:
  * Land:
  * Geslacht:
  * Burgerlijke staat:
  * Leeftijd:
  * Beroep:
  * Inkomenspercentage:
  * Tel:
  * Mobiel:
  * Aangevraagde hoeveelheid:
  * Lening Duur:
  * Doel van de lening:
  * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
  * Zo ja; Naam van bedrijf & locatie:

  WERKGELEGENHEID:

  * Werkplaats:
  * Adres:
  * Telefoonnummer:

  Lening Officer.

  Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
  Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
  Na het indienen van de Leningaanvraag, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur ontvangen van de ontvangen informatie van u.

  BARBAR HODGE

  Barbarahodgeloanfirm@gmail.com of tekst of bel ons op +15017229938
  In afwachting van uw snelle reactie.

  BeantwoordenVerwijderen

 7. We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

  We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

  1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

  2. Currency : USD/EURO

  3. Age of Issue: Fresh Cut

  4. Term: One year and One day

  5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

  6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

  7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

  8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

  9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

  10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

  11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


  Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.  Name: Muhammed Emir Harun

  Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

  Skype: info.financewizardltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

 8. We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

  We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

  1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

  2. Currency : USD/EURO

  3. Age of Issue: Fresh Cut

  4. Term: One year and One day

  5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

  6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

  7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

  8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

  9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

  10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

  11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


  Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.  Name: Muhammed Emir Harun

  Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

  Skype: info.financewizardltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

  BANK INSTRUMENT PARTICULARS

  Instruments :Fully Cash Backed, Fresh Cut Bank Guarantee(Standard ICC format)
  Age :One (1) years and One (1) day
  Rate :Leasing: 3+2, Purchase: 32+2
  Currency :USD/Euro
  Bank :Top A Rated banks
  Amount :As Advised by Beneficiary
  Intermediary Fees : Two Percent (2%) of Face Value payable by Beneficiary
  Tranches : As per agreed tranches schedule
  Delivery : Swift MT799/MT760
  Payment : Swift MT103 (Wire Transfer)

  Contact Name: Alex James
  Email:charmfinanceplc@gmail.com
  Skype ID:charmfinanceplc11

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo...

  Beste aanvrager, ik ben Mr.Favour Melody World Best Loan Offer Company LTD .. Wij zijn een internationaal kredietbedrijf. Het is een financiële mogelijkheid voor uw deur We bieden zakelijke en persoonlijke leningen, enz., Zolang het om financiële bijstand gaat. We zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. En een samenwerkende Financier voor onroerend goed en allerlei soorten zakelijke financiering Solliciteer vandaag en u krijgt een lening van ons ..

  Meld u nu aan voor uw zeer lage rentevoet van 2% lening!

  * Wij bieden lening in EURO EN DOLLAR
  * Leen tussen 5000USD en 90.000.000.00USD
  * Kies tussen 1 en 30 jaar om terug te betalen.
  * Flexibele leenvoorwaarden en -voorwaarden.
  * Het is een wereld van geluk met ons om die vreugde van jou terug te brengen door vandaag een lening bij ons aan te vragen ...

  Al deze plannen en meer, neem nu contact met ons op per e-mail voor meer info .. (favourworldbest990@outlook.com) OF SMS NU NU +1518 621 2700

  E-mail ons nu: favourworldbest990@outlook.com
  Bel / Sms: +1518 621 2700

  Je wereld een betekenis geven.

  Vriendelijke groeten.

  Wereld beste leningaanbieder..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. My Brothers and Sister all over the world, I am Mrs Boo Wheat from Canada ; i was in need of loan some month ago. i needed a loan to open my restaurant and bar, when one of my long time business partner introduce me to this good and trustful loan lender DR PURVA PIUS that help me out with a loan, and is interest rate is very low , thank God today. I am now a successful business woman, and I became useful. In the life of others, I now hold a restaurant and bar. And about 30 workers, thank GOD for my life I am leaving well today a happy father with three kids, thanks to you DR PURVA PIUS Now I can take care of my lovely family, i can now pay my bill. I am now the bread winner of my family. If you are look for a trustful and reliable loan leader. You can Email him via,mail (urgentloan22@gmail.com) Please tell him Mrs Boo Wheat from Canada introduce you to him. THANKS

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weet je dat je elke ATM kunt hacken !!!

  Ik heb speciaal geprogrammeerde lege ATM-kaarten die kunnen worden gebruikt om elke ATM te hacken. Deze ATM-kaarten kunnen worden gebruikt om geld op te nemen bij de geldautomaat of vegen, winkels en verkooppunten. Ik verkoop deze kaarten aan alle geïnteresseerde kopers wereldwijd, de kaarten hebben een dagelijkse opnamegrens van 5.000Euro in geldautomaten en een limiet van maximaal 50.000Euro in de winkels. Merk op dat ik geen tijd heb voor tijdverspillers en oplichters. Als je vandaag echt geld nodig hebt, stuur me dan een bericht en we kunnen iets doen. Mijn diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Bekijk gewoon de prijslijst en neem contact met mij op met de volgende informatie.

  Je volledige naam:
  Uw woonadres:
  Jouw land:
  Postcode / postcode:
  Uw telefoonnummer dat u kunt bereiken op.

  Hier is onze prijslijst voor ATM-kaarten:
  BALANSPRIJS
  50.000Euro ---------------- 350Euro
  100.000Euro ---------------- 512Euro
  200.000Euro ------------- 650Euro
  300.000Euro ------------- 1.200Euro
  550.000Euro -------------- 1.900Euro

  Bestel vandaag nog de uwe via
  E-mail: markgergatmcardwork@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. DO YOU NEED AN AFFORDABLE LOAN TODAY?

  We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 24 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $5,000 to a
  maximum of $500 million.

  Do you need a genuine loan Online to secure your Bills? Starts a new business? Do you need a personal loan? or Business loan, Apply for a quick and convenient loan to start a new financing of your projects at a cheapest interest rate of 2%. Are you in need of a Loan of any amount? Has the bank or Payday Loan Company refused your Loan Application because of your Low Credit Scores or Lack of Collateral Security? and you are in need of an urgent Personal Or Business Loan to re-finance your business, pay your bills, settle your bad credit problems, buy and own a house of your own? etc. CONTACT US NOW VIA EMAIL:(dr.johnmarshallloans@gmail.com) Phone +1 (984) 333-2836

  John Marshall Loans is the first lending platform to leverage artificial intelligence and machine learning to price credit and automate the borrowing process. John Marshall has demonstrated strong credit performance and maintains one of the industry’s highest consumer ratings according to leading consumer review sites. Apply for any kind of loan and any amount of your choice today by reaching us through email: (dr.johnmarshallloans@gmail.com) Phone +1 (984) 333-2836

  John Marshall Loans believe Everyone deserves a better financial future if they strive for it. We’ve built a marketplace and willing to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet with an affordable interest rate of 2%.

  Our services include the following:

  *Farm Loan
  *Investment Loan
  * Commercial Loan
  * Construction Loan
  *Truck Loans
  * Personal Loans
  *Business Start up loans
  * Debt consolidation loans
  * Car Loans
  * Hotels Loans
  * Education Loans
  * Mortgage
  *Refinancing Loans
  * Home Loans


  NOTE:Bear in mind that it will only take less than 24 Hours to process your file is 100% Guaranteed no matter your Credit Score.

  Yours Sincerely,
  Dr. John Marshall
  +1 (984) 333-2836
  We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about
  your financial problems.


  Get your instant loan approval

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo,

  Ik ben de heer Collins Mark, een legitieme, gerenommeerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf met financiële ondersteuning. We lenen fondsen uit aan particulieren in
  financiële ondersteuning nodig hebben, of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. Ik zal u graag een lening aanbieden. E-mail ons nu via

  (Collinsmark640@gmail.com)

  Naam van de begunstigde:........
  Land: .............
  Bedrag vereist ............
  Leentijd: ...........
  Telefoonnummer.............
  Seks:............
  Thuisadres:......

  Vriendelijke groeten.
  Collins Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Maak je geen zorgen, we zijn er voor je! Heeft u een snelle lening nodig voor zakelijke doeleinden of om rekeningen te betalen tegen een rentetarief van 2%? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, lening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening e.t.c. ongeacht uw credit score. We zijn gegarandeerd in het verlenen van financiële diensten aan onze talrijke klanten over de hele wereld. Met een maximale duur van 1 tot 30 jaar, Onze lening varieert van 5, 000-euro (vijfduizend euro) tot 50, 000, 000,00. (Fifty Million Euross). We lenen ook in de VS DOLLARS, EURO en PONDEN! Neem voor meer informatie contact met ons op via deze e-mail: (Kplender@outlook.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wij bieden alle soorten leningen tegen 3% rente, als u geïnteresseerd bent in
  om een lening te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via e-mail op
  Mustafabello83@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. القرض الشخصي والتجاري هنا
  هل تحتاج إلى الحصول على تمويل للتوسع أو مشروع تجاري جديد؟ هل لديك مشاكل ائتمانية تمنعك من الحصول على التمويل؟ نحن نقدم حاليا الخدمات التالية

  - قروض شخصية
  - يوم دفع القروض
  - دين التوحيد
  - الرهون العقارية الثانية
  - إعادة التمويل
  - القروض التجارية

  * لا ضمانات
  * لا يوجد فحص الائتمان
  * لا توجد دفعات شهرية ثابتة
  * 95 ٪ معدل الموافقة
  * احصل على تمويل في غضون 24-48 ساعة
  اتصل بنا الآن عبر البريد الإلكتروني: gcscredits@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Pure CBD Isolate Powder,

  #1 Wholesale & Distributors of CBD Products for Sale | Wholesale & Bulk
  We are the largest Bulk and Wholesale Suppliers of Pure CBD,Organic Hemp CBD, CBD Hemp Oils, CBD Isolate Powders, CBD Crystals.

  Contact us.
  Check our website for more details.
  https://www.ozaycbdisolaterpowder.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Cow/ Ox Gallstones available


  Specifications
  Cow /Ox Gallstones for sale for (wholestone / brokenstone ratio is 80% / 20% )
  We are full time exporter of high quality natural ox gallstone.
  Our product obtained from disease free cattle.
  We can supply up to 10 Kg. monthly. Shipment prompt by air courier (DHL).
  Price depends on ratio of wholestone / brokenstone.
  wholestone / brokenstone ratio is 80% / 20%
  wholestone / brokenstone ratio is 70%/30%
  wholestone / brokenstone ratio is 60%/40%

  Functions: To clear heat and release toxins.
  To eliminate endogenous wind and stop convulsions.
  to resolve phlegm and promote resuscitation.If you wish to try out what we
  have,then we will be so much pleased to get your inquiry.

  Contact us on our direct email
  Email: (stevemendez84@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen